Pilvet

Katri

Luova innostuja

Kasvokuva Minä olen Katri Soikkeli, iältäni 27 vuotta ja asun tällä hetkellä Järvenpäässä. Olen iloinen tyyppi, jolla on aina toteutettavana ainakin yksi projekti ja päässä hautuu viisi lisää. Menen kohti uusia asioita avoimin mielin: nykyiset opintonikin aloitin monen sattuman seurauksena ja yllättäen.

Vuonna 2020 suoritin Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella toteutettavia AMKoodari-etäkursseja kun innostus koodaamista kohtaan oli herännyt. Päädyin hakemaan Jyväskylän Ammatikorkeakoulun muuntokoulutukseen, kun ura ITC-alalla alkoi houkutella ja pääsinkin tutkinto-opiskelijaksi keväällä 2021. Suoritan tutkinnon täysin etäopetuksena, joka sopii minulle todella hyvin, koska olen itseohjautuva ja tunnollinen niin opintojen kuin töiden parissa.

Top-3 kurssisuosikkini:

  1. Web-tekniikat
  2. Tietokannat
  3. Kyberturvallisuus

Harrastukset

Harrastan Ykkössarjassa ringetteä Tuusulan Blue Rings -seurassa. Ringetestä tuli ratsastuksen ohella ykköslajini jo seitsemän vuotiaana. Yli kahdenkymmenen pelivuoden aikana ringette on antanut valtavasti onnistumisia, tärkeitä ystävyyssuhteita ja olen saanut nauttia joukkueen yhteishengestä. Ringeten pelaajia

Ringetessä ja muussakin tekemisessä tulee voimakkaasti esiin pyrkimykseni kehittyä. Vaadin aina eniten itseltäni ja se on kantava voima elinikäiseen oppimiseen. Parhaimmat onnistumisen tunteet saan uuden oppimisesta.

Säännöllisesti innostun uusista asioista, jotka monesti jäävät osaksi arkeani. Liikunnan parissa ringeten lisäksi arkeeni kuuluu kuntosalilla käynti, muut palloilulajit, kuten salibandy, golf, frisbeegolf ja sulkapallo. Käyn myös touhuamassa hevosten parissa, teen geelikynsiä, valokuvaan, luon digitaalista sisältöä piirtämällä ja Photoshoppaamalla ja viimeisimpänä aluevaltauksena aloitin kivenhionnan.

Aikajana

 

JAMKiin tutkinto-opiskelijaksi 5/2021

Oma koti Järvenpäästä 2019

Valmistuminen Bio- ja kemiantekniikan insinööriksi, 6/2018

Valmistuminen ylioppilaaksi 2014

Interrail Euroopassa 7/2013

Ringettereissulla Kanadassa, Ajaxissa 2010

Koirani Ropo syntyi ystävänpäivänä 2009

Yksi neljästä tallitytöstä Ylen Tallitytöt-lastenohjelmassa 2009

Syntymäpäivä
17.3.1995